Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

11 τύποι καθηγητών που έχεις γνωρίσει! Α΄ μέρος

Αποτέλεσμα εικόνας για καθηγητες

 Το εαρινό εξάμηνο ήρθε για τα καλά την πόρτα και εμείς μη έχοντας επιλογή, δυστυχώς θα το υποστούμε και αυτό. Έτσι, τώρα που μόλις έχουμε τελειώσει με την εξεταστική ,  έχουμε να φάμε στη μάπα καινούρια μαθήματα, άπειρες εργασίες, πολλές ώρες διαλέξεων και γενικά μια βαρεμάρα. Βέβαια, μαζί με τα μαθήματα πάνε και οι καθηγητές που κάθε φορά είναι όλο και πιο περίεργοι... Ας δούμε λοιπόν τους τύπους των καθηγητών που όλοι μας έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα:
1. Ο  αυστηρός
Είναι εκείνος ο καθηγητής που δεν ανέχεται ούτε να ακούει που αναπνέουμε, αλλά στη δουλειά του είναι εξαιρετικός. Δεν είναι τυχαίο, ότι οι σημειώσεις μας για το μάθημα του είναι τόσο λεπτομερείς και ξεκάθαρες, που στην εξεταστική το διάβασμά μας διευκολύνεται απίστευτα πολύ. Οι περισσότεροι τον βρίζουν αλλά κατα βάθος τον σέβονται και τον εκτιμούν. 

2. Ο τέλειος

Είναι εκείνος ο καθηγητής που αλλάζουμε όλοι το πρόγραμμά μας, προκειμένου να παρακολουθήσουμε το μάθημά του. Βασικά, αυτή η λατρεία δημιουργείται από πόσο μεταδοτικός είναι, αλλά και από το γεγονός ότι κάνει ακόμα και το πιο βαρετό θέμα, απίστευτα ενδιαφέροντα. Ουσιαστικά είναι εκείνος ο καθηγητής που μπορεί να σε έχει συμβουλεύσει σχετικά με το μέλλον σου ή σε έχει βοηθήσει άπειρες φορές με τυχόν απορίες που μπορεί να έχεις ή σε προσωπικά θέματα.

3. O Κακός
Έχεις δώσει το μάθημά του άπειρες φορές κι αφιέρωσες αρκετό χρόνο για να προετοιμαστείς. Κάθε φορά όμως το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και πολύ δυσάρεστο. Γι' αυτό λοιπόν συγχύζεσαι κάθε φορά που ακούς το όνομα του ή κάτι για το μάθημά του και εύχεσαι να ήξερες που μένει.


4. Ο Αστείος 
Υπάρχουν δυστυχώς εκείνοι οι καθηγητές που λένε αστειάκια προκειμένου να χαλαρώσουν λίγο το κλίμα στο μάθημα, γελάνε μόνοι τους και μετά περιμένουν και από εμάς να γελάσουμε. Αλλά τα αστεία τους είναι τόσο άθλια, που ούτε καν από ευγένεια δεν μπορούμε να γελάσουμε.


5.. Ο ότι να ναι
Δείχνει να βαριέται όταν κάνει μάθημα και να σιχαίνεται την δουλειά του ,  δεν καταλαβαίνει με την πρώτη τι τον ρωτάς, είναι ανοργάνωτος, άτσαλος στις κινήσεις του , αυτοσχεδιάζει το μάθημα , συνήθως έρχεται με ένα καφέ , λερώνεται συνεχώς με την κιμωλία . Αυτός ο τύπος κάνει μία ώρα μάθημα και αυτό αναγκαστικά! Φυσικά στην εξεταστική βάζει ότι του κατέβει.


6. Ο αυταρχικός

Θέλει να επικρατεί απόλυτη ησυχία μέσα στο αμφιθέατρο, μπορεί να δει ακόμη και την πιο διακριτική κίνηση και να ακούσει ακόμη και τον παραμικρό ψίθυρο. Κι αν συμβεί αυτό, μαύρο φίδι που σας έφαγε. Βάζει τις φωνές με τέτοιο τρόπο που τους κάνει όλους είτε να γελάνε είτε να σχολιάζουν αρνητικά μεταξύ τους. Αν τον ενοχλείσετε δεν θα περάσετε το μάθημα ποτέ.

11 τύποι καθηγητών που θα συναντήσεις Μέρος Β


Χρειάζεσαι βοήθεια με τα μαθήματα του εξαμήνου; Επικοινώνησε μαζί μας στο email : foitites.ola@gamil.com Μαζί τα λύνουμε όλα!


Ψάχνεις σπίτι φοιτητή μου ; Δες ποια περιοχή σου ταιριάζει

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

#exetastiki quotes

Μέσα εξεταστικής περιόδου και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε μετά το διάβασμα είναι να γελάσουμε (με τα χάλια μας  )  Απολαύστε τα πιο κορυφαία tweets που κυκλοφορούν τελευταία!! Οταν βαριεμαι να διαβασω λεω στον εαυτο μου: "στρωσου, η χωρα χρειαζεται επιστημονες" ε, δε διαβαζω αλλα τουλαχιστον γελαω λιγο. # exetastiki Άθεος μεχρι να αρχίσεις να προσεύχεσαι να περασει το γραπτό που παρεδωσες! # exetastiki Η πιο κρίσιμη στιγμή της εξέτασης είναι όταν ανοίγει η αίθουσα και παίζεις μπουνίδια για να πιάσεις μια καλή θέση.  # exetastiki Μην βάζετε ωραιους επιτηρητες στην εξεταστική και σκεφτόμαστε ποσα παιδια θελουμε να τους κάνουμε.Δεν γράφουμε # exetastiki Δεν έχεις γκόμενο,δεν διαβάζεις γιατί δεν έχεις γκόμενο. Έχεις γκόμενο,δεν διαβάζεις γιατί έχεις γκόμενο. Γενικά δεν διαβάζεις! # exetastiki Διαβαζω εδω και μια ωρα μια απαντηση και ξεχασα ποια ηταν η ερωτηση ρε φιλε # exetastiki Παντως, με τις γνωσεις μου βγαινοντας απο το πανεπιστημιο, δουλεια μονον ως

Παραδείγματα και συμβουλές ελκυστικών βιογραφικών!

       Πως θα φτιάξω το βιογραφικό μου σημείωμα; Είναι η βασική ερώτηση που έρχεσαι αντιμέτωπος όταν αποφασίσεις ότι θέλεις να μπεις δυναμικά στην αγορά εργασίας.      Το βιογραφικό είναι το χαρτί που θα σε βοηθήσει να 'πουλήσεις' τον ευατό σου πριν ο μελλοντικός σου εργοδότης σε γνωρίσει από κοντά. Αξίζει λοιπόν να προσπαθήσεις γι' αυτό!     Καλώς ή κακώς, δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος βιογραφικού που θα μπορούσες να ακολουθήσεις.   Ο καθένας μπορεί ελεύθερα να φτιάξει το βιογραφικό του με τέτοιο τρόπο, ώστε να τον/ την αντιπροσωπεύει ως προσωπικότητα. 14 πρακτικές συμβουλές για το βιογραφικό σου!  Τις ήξερες; Tο τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να δείχνει στον εργοδότη ότι ο υποψήφιος έχει τα απαραίτητα προσόντα, και τις ικανότητες για τη θέση. Παρακάτω θα βρεις μερικά template βιογραφικών για να έχεις μια ιδέα! Ειλικρίνεια Ο στόχος σου είναι να παρουσιάσεις τον αληθινό σου εα

Οι 6 μακριά από μας τύποι της εξεταστικής

Ήρθε πάλι η περίοδος της εξεταστικής. Αυτή η μαύρη περίοδος που πρέπει να διαβάζεις όλη μέρα και νύχτα , να κόψεις τις βόλτες, τους καφέδες, τα μπαράκια , τις σειρές και όλες αυτές τις ωραίες συνήθειες. Και φτάνει η στιγμή της κρίσης. Εκεί που είσαι έτοιμος να δώσεις το μάθημα , γεμάτος αυτοπεποίθηση και περηφάνια για το διάβασμα σου συναντάς τους εξής ενοχλητικούς τύπους : ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ #1  Ο χαλαρός    Στο αμφιθέατρο δεν τον έχεις δει πολλές φορές. Και όσες τον έχεις δει δεν θα είναι για παραπάνω από κανένα μισάωρο στην αρχή του εξαμήνου. Μετά κυλικείο χαλαράάά με φραπεδιά.  Όταν δε, έρχεται η εξεταστική,  θα ανοίξει το βιβλίο, θα του ρίξει μια ματιά, δεν θα καταλάβει τίποτα και μετά θα το κλείσει, έτσι απλά πανέμορφα. Ο συγκεκριμένος τύπος όμως θα περάσει τουλάχιστον τα μισά του μαθήματα. Πώς; Με πολλούς τρόπους , ιδιαίτερα, φροντηστήρια, σκονάκια, σημειώσεις από το φυτό. ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΌΣ ΓΙΑΤΙ : Περνάει τα μαθήματα,  χωρίς να πατάει σε όλο το εξάμηνο. ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ #2 Ο τουρίστα